Αρκετοί ήταν οι άνθρωποι της σοουμπίζ που εξέφρασαν την άποψή τους για τη σύλληψη του Τζάστιν Μπίμπερ για για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και ουσιών.

Η  Μισέλ Ομπάμα που είναι μητέρα δύο κοριτσιών και είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη με τα προβλήματα των νέων εξέφρασε και αυτή την άποψή της για το τι θα έκανε αν είχε τον 19χρονο ποπ σταρ γιο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα να τον είχα κοντά μου. Ξέρετε, δεν ξέρω αν αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί συμβουλή ή δράση», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Univision Radio και πρόσθεσε:

«”Θα ήμουν παρούσα σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του. Θα προσπαθούσα να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ μαζί του, ώστε να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του, να κατανοήσω ποιοι βρίσκονται στη ζωή του και ποιοι όχ».

Τόνισε, επίσης, πως «είναι ακόμη ένα παιδί, που τώρα μεγαλώνει. Το μόνο που θέλουν τα παιδιά –μιλώντας αναφορικά με τα δικά μου- είναι να είσαι κοντά τους, χρειάζονται τις συμβουλές από τους γονείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν ρωτήθηκε σχετικά με την κίνηση χιλιάδων Αμερικάνων πολιτών, που μέσω αιτήματός τους στο site του Λευκού Οίκου συγκεντρώνουν υπογραφές, ζητώντας από την κυβέρνηση να απελάσει το Μπίμπερ και να ανακαλέσει την πράσινη κάρτα του. Προς το παρόν, έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 250.000 υπογραφές, υπερβαίνοντας κατά πολύ το όριο των 100.000, που απαιτούνται για επίσημη απάντηση.

«Η απάντηση θα ανακοινωθεί σύντομα», είχε επισημάνει την περασμένη εβδομάδα ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζέι Κάρνεϊ.

Να σημειωθεί πως η μητέρα του Τζάστιν Μπίμπερ, Πάτι Μαλέτ, έκανε έκκληση στα μίντια να «μην χτυπούν το γιο της τώρα που έχει πέσει καταγής και να μην τον καταδικάζουν, αλλά να προσεύχονται για εκείνον».

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης