Από τον Πέτρο Στεργίου

Τελικά, όταν οι επώνυμοι θέλουν να κάνουν διακοπές μακριά από τα «κλικ» των παπαράτσι, μπορούν να το καταφέρουν. Βέβαια, πολλοί είναι πλέον αυτοί που μοιράζονται καθημερινά, με όλους μας, το άλμπουμ των διακοπών τους, γεγονός που τελικά έχει κουράσει. Αυτό είναι κάτι που μάλλον κατάλαβαν ο Χρήστος Χολίδης και η καλλονή Δούκισσα Νομικού, κι έτσι επέλεξαν η τελευταία τους απόδραση να γίνει μακριά από τα φλας της δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ και λίγες μέρες, βρίσκονται στην Νάξο για ολιγοήμερες διακοπές με καλούς τους φίλους, και σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, προσπαθούν να μείνουν απαρατήρητοι. Ακόμα και στα νέα μέσα, δεν έχουν ανεβάσει ούτε ένα σχόλιο. Αποφεύγουν τις πολυσύχναστες παραλίες, όπως και τα γνωστά στέκια, και επιλέγουν να πηγαίνουν σε μέρη που επισκέπτονται κυρίως οι ντόπιοι. Την Δευτέρα το βράδυ, παρέα με τον καλό τους φίλο, τον μπασκετμπολίστα Μιχάλη Πολυτάρχου, και ακόμα τρεις φίλους, δείπνησαν στη ψαροταβέρνα ΜΕΖΕ ΜΕΖΕ στην περιοχή Πλάκα.

Όσοι πάντως τους είδαν, έκαναν λόγο για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, και αυτό που έκανε εντύπωση είναι η ομορφιά της Δούκισσας, η οποία κυκλοφορεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Και οι δύο, με χαλαρή αμφίεση διακοπών, απολαμβάνουν το καλοκαίρι και τον έρωτα τους. Εδώ και καιρό βέβαια δεν το κρύβουν ότι είναι μαζί και άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον σχολίασε ότι σε λίγο καιρό ίσως και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Χρήστου Χολίδη, ο οποίος εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο ΡΟΜΕΟ, δεν είναι εύκολο για το ζεύγος να κάνει διακοπές διαρκείας, κι έτσι επιλέγουν να κάνουν ολιγοήμερες αποδράσεις για να γεμίσουν μπαταρίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης