Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα MTV Movie Awards στο Λος Άντζελες και φυσικά όλοι οι αγαπημένοι μας αστέρες ήταν παρόντες. Σε ό, τι αφορά στους μεγάλους νικητές, ξεχώρισαν η ταινία «Το Λάθος Αστέρι» (The Fault in Our Stars) και ο ηθοποιός Bradley Cooper. Το Fault in Our Stars απέσπασε 3 βραβεία: καλύτερης ταινίας, πρώτου γυναικείου ρόλου για την ηθοποιό Shailene Woodley και καλύτερου φιλιού μεταξύ της πρωταγωνίστριας και του συμπρωταγωνιστή της.

Την ίδια στιγμή, ο Cooper έλαβε το βραβείο του καλύτερου ηθοποιού για την ερμηνεία του στην ταινία «American Sniper». Στη Meryl Streep απονεμήθηκε το βραβείο της «καλύτερης κακιάς» της χρονιάς για το ρόλο της στην ταινία «Τα Μυστικά του Δάσους» (Into the Woods), ενώ ο Channing Tatum διακρίθηκε για την ερμηνεία του στην ταινία «22 Jump Street».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, οι Zac Efron και Dave Granco τιμήθηκαν με το βραβείο του «καλύτερου διδύμου» για την ταινία «Ανυπόφοροι Γείτονες» (Neighbours).

Τέλος, o Robert Downey Junior τιμήθηκε για τη συνολική προσφορά του στον κινηματογράφο. Πιπεράτη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν…

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης