Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τη σχέση της με τα media και την παρουσία μοντέλων και καλλονών σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Πόσο σας έχουν πληγώσει πράγματα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς για εσάς, δεδομένου ότι είστε και πολύ ανοιχτή με την προσωπική σας ζωή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έτυχε σχεδόν όλες μου οι σχέσεις να έχουν να κάνουν με τον ευρύτερο χώρο της τηλεόρασης. Το να παίζω λοιπόν κρυφτούλι με τα ΜΜΕ δεν εξυπηρετούσε κανέναν, οπότε δεν το εφάρμοσα. Υπήρξαν όμως και σχέσεις που θέλησα να προστατέψω, και τα κατάφερα, χωρίς να πάρει ποτέ κανένας χαμπάρι, όπως συνέβη πρόσφατα. Είναι μύθος πως μας κυνηγούν οι παπαράτσι. Αυτό γίνεται μόνο όταν το επιτρέψεις και μόνο στη Μαντόνα στο Λος Άντζελες, όχι στην Ψωροκώσταινα. Εμένα φέτος δεν με πήρε κανένα μάτι ούτε σε Κρήτη, ούτε σε Μυτιλήνη, ούτε σε Σαντορίνη. Όσο για το αν έχω πληγωθεί; Έχω στενοχωρηθεί το ίδιο από ένα ‘‘τουίτ’’ και από ένα δημοσίευμα. Είμαι όμως πλέον εκπαιδευμένη να το αντιμετωπίζω ως μέρος της δουλειάς που διάλεξα, όπου και απέραντη αγάπη θα εισπράξεις και μπούφλες. Δεν μπορείς να έχεις και την πίτα άκοπη και τον σκύλο χορτάτο…».

Δεν βρίσκετε έναν «ρατσισμό» στην τηλεόραση με τα θέματα εμφάνιση και ηλικίες;

«Κι αν έχει, εγώ ποτέ δεν τον έχω εισπράξει. Ίσως γιατί ήμουν τυχερή, μια και πάντα πλαισιωνόμουν από όμορφα κορίτσια, όπως η Σίσσυ (Χρηστίδου), η Έλενα (Παπαβασιλείου) και η Ευαγγελία (Αραβανή), αληθινές καλλονές, με ομορφιά και προσωπικότητα, που σήκωναν εκείνα αυτό το βάρος του να είσαι πάντα στην πένα, καθηλώνοντας και με τα χαρακτηριστικά τους το κοινό» (γελάει).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και δεν νιώσατε ποτέ ένα τόσο δα τσίμπημα ζήλιας για αυτές τις καλλονές;

«Δεν μπορώ να νιώσω ανταγωνισμό και ζήλια για την ομορφιά μιας γυναίκας, ίσως γιατί ανέκαθεν εκτιμούσα την ομορφιά. Έχω ζηλέψει στίχους της Νικολακοπούλου, π.χ., ή κείμενα της Ακρίτα, ποτέ όμως ένα ζευγάρι μακριά πόδια. Τέτοια απωθημένα δεν τρέφω. Μπορεί να ‘‘φταίει’’ πως έχω και λίγο αγοροκόριτσο μέσα μου».

ΠΗΓΗ: Τηλέραμα

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης