Θα έκανε κάποια στιγμή μια αισθητική επέμβαση η Νίκη Παληκαράκη; «Αν ήμουν στην τηλεόραση ως δημοσιογράφος ή παρουσιάστρια μπορεί και να το έκανα, επειδή ακριβώς ξέρω πως γίνονται όλες αυτές οι επεμβάσεις χειρουργικά, αλλά επειδή είμαι ηθοποιός και παίζουμε με τις εκφράσεις, με τρομάζει πάρα πολύ το να «κολλαριστεί» το πρόσωπο μου. Με τρομάζει πάρα πολύ να βλέπω ανέκφραστα πρόσωπα στα οποία δεν συμβαίνει τίποτα!», απάντησε η ίδια στο You.

-Και μετά μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο ξανά και ξανά…

«Η επόμενη μέρα είναι και πάλι υπέρ του χρόνου, ό,τι και να κάνουμε. Προς θεού, δεν χαίρομαι καθόλου που μεγαλώνω, δεν ξέρω η θα έκανα αν είχα άλλη δουλειά. Μη λέω και μεγάλες κουβέντες…»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Τα μαλλιά, όμως τα άλλαξες. Τόλμησες να τα κόψεις κοντά!

«Τα μαλλιά επειδή στην τηλεόραση, δυστυχώς, έχω δείξει ότι τα αλλάζω και ότι δεν με τρομάζει αυτό, σχεδόν σε κάθε σίριαλ είναι αλλιώς. Αλλο χρώμα και άλλο μήκος. Με βλέπουν και μου λένε ότι είσαι αγνώριστη και χαίρομαι γιατί σημαίνει ότι πέτυχε ο ρόλο». Σε μια εκπομπή αν με καλέσουν εκεί θα είμαι η Νίκη, όπως της αρέσει να βάφεται, όπως της αρέσει να ντύνεται. Όταν υπηρετώ, όμως, έναν ρόλο…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης