Μπορεί να διανύουμε χαλεπούς καιρούς, όμως ο σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα και ιδιοκτήτης αρκετών bar-εστιατορίων σε Αθήνα και Μύκονο, Νεκτάριος ΝΙκολόπουλος αποδεικνύεται δαιμόνιο επιχειρηματικό μυαλό.

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια εκμετάλλευσης της Υδρούσας (σ.σ ένα μικρό νησάκι που βρίσκεται πολύ κοντά στον Αστέρα Βουλιαγμένης) που νοίκιασε για 25 χρόνια το ζευγάρι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του govastileto.gr ο Νεκτάριος Νικολόπουλος ανοίγει τα φτερά του στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι. Όπως μας αποκάλυψαν καλά πληροφορημένες πηγές, ο σύζυγος της παρουσιάστριας εδώ και καιρό είχε στο μυαλό του να ανοίξει ένα bar στο Μαϊάμι και τώρα που βρήκε το χώρο και τους συνεργάτες, αυτή η αρχική σκέψη ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πετυχημένος επιχειρηματίας μαζί με άλλους δύο συνεταίρους προσεχώς αναμένεται να ανοίξουν το bar που ονειρεύονταν σε κεντρικό δρόμο του Μαϊάμι. Το μαγαζί μπορείτε να το δείτε αποκλειστικά στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Όπως μάθαμε ο Νεκτάριος έχει αρκετό άγχος για αυτή τη νέα του επιχειρηματική κίνηση, ωστόσο το ρίσκο και η τόλμη έχουν αποδειχθεί πως επιβραβεύουν κάθε προσπάθεια!




Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης