Της Φράνσις Γιατζόγλου

Χθες βρισκόμουν σε ένα παιδικό πάρτι στο Μαρούσι και εκεί που καθόμουν και παρατηρούσα τα πιτσιρίκια να παίζουν με τον κλόουν, πήρε το αυτί μου έναν οικογενειάρχη να λέει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πήγα την Παρασκευή στον Ρέμο με την γυναίκα μου και είδα κάτι, που δεν έχω ξαναδεί, τόσα χρόνια που πηγαίνω στα μπουζούκια. Ένας τύπος με μια μεγάλη παρέα που καθόταν πρώτο τραπέζι πίστα πέταξε τόσα λουλούδια στον τραγουδιστή που στο τέλος έφτασαν μέχρι το γόνατο του!».

Αμέσως γύρισα το κεφάλι μου και τον ρώτησα: «Ήταν Έλληνας;». Τότε μου απάντησε εκείνος: «Ναι, τον έλεγαν Τσακίρη γιατί άκουσα τον Ρέμο να φωνάζει το όνομα του από το μικρόφωνο» και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν μπορείς να διανοηθείς για πόσα λουλούδια πέταξε αυτός ο άνθρωπος! Πήγαιναν οι λουλουδούδες γύρω από τον Ρέμο σε σχήμα Π και με ένα νόημα του Τσακίρη, όλες μαζί τον έλουζαν με τα λουλούδια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για τον εφοπλιστή Κωνσταντίνο Τσακίρη, ο οποίος μοιάζει από τότε που χώρισε από την Πάολα Βαγιωνή να έχει ξανανιώσει στο πλευρό της αγαπημένης του 26χρονης Σορίνας, η οποία λατρεύει τον Ρέμο.

Τι κι’ αν τον είχε δει πριν από λίγες μέρες στο Nammo’s, τον ξαναείδε στο κέντρο της παραλιακής που εμφανίζεται και ο καλός της «έχτισε» στην κυριολεξία τον ερμηνευτή με άνθη που του έφτασαν μέχρι το γόνατο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης