Ο διάσημος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ θα φορέσει ξανά τη στολή του Μπάτμαν στη νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ «Justice League» («Η Λεγεώνα των Υπερηρώων»), η οποία θα αποτελεί ουσιαστικά το σίκουελ του «Μπάτμαν Εναντίον Σούπερμαν: Η Αυγή της Δικαιοσύνης».

Σύμφωνα μάλιστα με τον ατζέντη του ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο Άφλεκ έχει γράψει σενάριο για τη δική του ταινία Μπάτμαν (σ.σ.: αν και έχει συμβόλαιο μόνο για την ταινία «Justice League» και μιας συνέχειας της).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άφλεκ συγκέντρωσε μάλλον θετικά σχόλια για την ερμηνεία του ως σκοτεινός ιππότης της Γκόθαμ στο «Μπάτμαν Εναντίον Σούπερμαν», παρά τις κακές κριτικές που συγκέντρωσε η ταινία.

Ερωτηθείς πριν ακόμα βγει η ταινία στις αίθουσες εάν θα ερμήνευε ξανά τον Μπάτμαν, είχε απαντήσει γενικόλογα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Εάν το σενάριο είναι καλό…»

Φαίνεται, λοιπόν, ότι φρόντισε ο ίδιος γι’ αυτό, γράφοντας το δικό του σενάριο: «Υπάρχει ένα σενάριο που έχει γράψει ο ίδιος με μία πολύ cool ιδέα (για μία ταινία Μπάτμαν), οπότε αυτή είναι μία επιλογή» σημείωσε ο ατζέντης του ηθοποιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εδώ και καιρό υπάρχουν φήμες ότι ο Άφλεκ θα ήθελε να σκηνοθετήσει μία ταινία με ήρωα τον Μπάτμαν, ακολουθώντας τα βήματα του Κρίστοφερ Νόλαν. Σε αυτή θα ερμήνευε ο ίδιος τον Σκοτεινό Ιππότη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης