Στην μουσικοθεατρική παράσταση «Ένα Παιδί Μετράει Τ’ Άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη θα συμμετάσχει αφιλοκερδώς ο Γιάννης Πλούταρχος.

Την Κυριακή 21 Απριλίου, στις 18:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο Γιάννης Πλούταρχος θα ενώσεις τις δυνάμεις του με τους άλλους Κώστα Βουτσά και Θανάση Τσαλταμπάση για να ζωντανέψουν το αυτοβιογραφικό έργο του Λουντέμη σε σκηνοθεσία Ισμήνη Σακελλαροπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου προτάθηκε κάτι πάρα πολύ όμορφο και μάλιστα είναι πολύ τιμητικό για μένα», δήλωσε ο Γιάννης Πλούταρχος. «Σε αυτό το έργο έχω ένα ρόλο “αφηγητή” με τέσσερα τραγούδια. Είναι η ιστορία ενός παιδιού που μέσα από τη μόρφωση, θέλει να βρει τον εαυτό του, να ελευθερωθεί και να γίνει κάτι. Ήταν πολύ εύκολο να πω το “ναι”, καθώς νιώθω ότι ταυτίζομαι με τον ήρωα του έργου. Έχουμε δηλαδή πολλά κοινά στοιχεία, αφού και εγώ μεγάλωσα σε μια πολύ καλή, όμως φτωχή οικογένεια, έκανα τις δικές μου επαναστάσεις και κατόρθωσα να κάνω και να πετύχω κάποια πράγματα».

Ο ερμηνευτής που συμμετέχει ανιδιοτελώς σε αυτή την παραγωγή θέλει και εκείνος να προσφέρει τη δική του στιγμή στο παιδικό όνειρο, τη χαρά και στον αγώνα των παιδιών για μόρφωση.

Εισιτήρια ήδη προπωλούνται, με τις τιμές να κυμαίνονται από 12 (φοιτητικό) έως 55 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης