Μια ξεχωριστή στιγμή έζησαν τα παιδιά της Aιματολογικής-Oγκολογικής Κλινικής Παίδων του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο, όταν είδαν ξαφνικά στα δωμάτιά τους να μπαίνει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος βρέθηκε στην Κρήτη για τις θεατρικές παραστάσεις που έδινε. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης άφησε πίσω τις υποχρεώσεις του, το βαρύ πρόγραμμά του και προτίμησε να επισκεφθεί την κλινική για να δει και να συνομιλήσει με τα παιδιά.

Μάλιστα ενώ η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη για λίγη ώρα, εκείνος έμεινε μεγάλο διάστημα, μπήκε σε όλα τα δωμάτια και συνομίλησε αρκετά με κάθε παιδί δίνοντάς του κουράγιο για τη δοκιμασία που περνά. Ο ίδιος βγαίνοντας από την κλινική δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και τη φόρτιση που ένιωσε για τα παιδιά, αλλά και τη χαρά του για τη δουλειά που γίνεται και από την «Ηλιαχτίδα» που είχε την πρωτοβουλία να τον καλέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία «Η Ηλιαχτίδα» ευχαριστεί θερμά τον Σάκη Ρουβά για την επίσκεψη που έκανε την Τρίτη 27 Αυγούστου στα παιδιά της Aιματολογικής-Oγκολογικής Κλινικής Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης