Ο Σάκης Ρουβάς έχει αποδείξει πως δεν φοβάται τη δουλειά και και το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του είναι να αποκτά συνεχώς νέες εμπειρίες και γνώσεις.

Ο Έλληνας σταρ σε συνέντευξή του στο «Close Up» αποκαλύπτει ότι για εκείνον το μεγαλώνω σημαίνει εξελίσσομαι και μαθαίνω.«Η διαδρομή μου είναι αποτέλεσμα της φυσικής περιέργειάς μου. Πάντα ήθελα να δοκιμάζω νέα πράγματα, νέες προκλήσεις, νέους χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περιέργεια για να ανακαλύψω εμένα τον ίδιο και το τι μπορώ να κάνω, βρίσκεται πίσω από κάθε μου βήμα» και συμπλήρωσε: «Η πατρότητα με κινητοποίησε να θέλω να κάνω ακόμα περισσότερα πράγματα και να θελήσω να ανακαλύψω όλες τις εσωτερικές μου δυνάμεις».

Όσο για αυτούς που λένε ότι ζει μια παραμυθένια ζωή, απάντησε: «Τα παραμύθια είναι αυταπάτες και δεν μου αρέσει να συνδέομαι με τέτοιες. Απάτητα σημεία έχουμε όλοι μας, αλλά το νόημα είναι να μην θέλουμε να τα αλλάξουμε, αλλά να τα υπερβούμε και να εξελιχθούμε μέσα από αυτά».

Ο Σάκης Ρουβάς παραδέχεται επίσης ότι δεν έχει βγει από τον δρόμο της μουσικής, αλλά βαδίζει και σε έναν άλλον παράλληλα. «Δεν πιστεύω ότι έκανα …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης