Με μια «Τριλογία» επιστρέφει στην πασαρέλα ο Τεό Θεοδωρίδης, εκπληρώνοντας το τάμα ενός ανθρώπου που τον στήριξε στα δύσκολα. Περίπου έξι χρόνια μετά την περιπέτειά του με τα ναρκωτικά το γνωστό μοντέλο ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο fashion show του φίλου του Παντελή Μήτσου, το οποίο θα γίνει στη Λεμεσό.

Ο Κύπριος σχεδιαστής ήταν από τους λίγους ανθρώπους που έμειναν δίπλα στον Τεό καθ΄όλη την περίοδο που ήταν στη φυλακή. Ο ίδιος μάλιστα είχε κάνει τάμα το 2009, λίγο αφότου συνέλαβαν το μοντέλο, ότι μόλις αποφυλακιζόταν θα του είχε στρωμένη μια πασαρέλα για να περπατήσει. Να λοιπόν που ήρθε η στιγμή να εκπληρωθεί αυτή η υπόσχεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίδειξη μόδας του Παντελή Μήτσου θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην όμορφη πόλη της Κύπρου. Με το εν λόγω event ο Μήτσου πρόκειται να συστήσει στο κοινό και τις δύο κόρες του, Ιζαμπέλ και Σαντάλ, οι οποίες ακολουθούν τα βήματά του στον χώρο της μόδας. Εξ ου και ο τίτλος «Trilogy»: θα είναι ένα σόου με τρεις λόγους, τρία μέρη και τρεις σχεδιαστές.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης