O Αμερικανός παραγωγός ντοκιμαντέρ, σεναριογράφος, συγγραφέας και αριστερός ακτιβιστής Michael Francis Moore δήλωσε ότι οι Δημοκρατικοί θα είχαν καλύτερη τύχη αν υποψήφιός τους ήταν η Όπρα Γουίνφρεϊ ή ο Tom Hanks το 2020.

Ο Hanks σε εκδήλωση προς τιμήν του στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Νέας Υόρκης όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν θα έβαζε υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ απάντησε: «Είμαι ηθοποιός και μπορώ να εκφωνήσω μία καλή ομιλία, συμφωνώ με αυτό. Αλλά ψηφίζουμε κάποιον επειδή απλά μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, συνέστησε σε όλους ηρεμία, μετά από την ανατρεπτική επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές. «Θα είμαστε εντάξει. Η Αμερική έχει βρεθεί σε χειρότερες καταστάσεις από αυτή που βρισκόμαστε τώρα», είπε στην ομιλία του, σύμφωνα με το Vulture.

«Στη διάρκεια της ζωής μου, οι δρόμοι μας ήταν χάος, οι γενιές μας μάχονταν η μία την άλλη, κάθε τραπέζι δείπνου κατέληγε σχεδόν σε μπουνιές. Εχουμε βρεθεί στο σημείο να κοιτάζουμε τους ηγέτες μας και να αναρωτιόμαστε τι διάολο σκέφτονται. Είχαμε στιγμές με κυβερνήσεις, πολιτικούς, ηγέτες, γερουσιαστές, κυβερνήτες, στις οποίες αναρωτιόμασταν ”Μας λένε ψέματα; ‘Η το πιστεύουν πραγματικά αυτό;”», είπε, αναφερόμενος σε αυτές τις χειρότερες στιγμές.

Αν και δεν ξεστόμισε το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ, ήταν ξεκάθαρο ότι μιλούσε για τις εκλογές όταν είπε «Την τελευταία εβδομάδα αναρωτιόμαστε τι διάολο συνέβη. Αλλά θα προχωρήσουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης