Υπέρογκες αμοιβές και εξυπηρετήσεις καταγγέλλονται για το καρναβάλι της Ξάνθης. Με δημοσίευμά της η ιστοσελίδα xanthipress αναφέρει: «Μια άνευ προηγουμένου ανοργάνωτη κατάσταση με τα οικονομικά και τα οργανωτικά θέματα του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού ανέδειξε η συνεδρίαση του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, το απόγευμα της Πέμπτης.

Όπως αποκαλύφθηκε από τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης Καρά Αχμέτ η συναυλία των Λιανού και Βαρδή άλλαξε ώρα γιατί ο Γ. Λιανός, είχε εκπομπή στον ΆLPHA και θα πρέπει να τελειώσει η εκπομπή του για να φτάσει το βράδυ της Παρασκευής στην Ξάνθη, κάτι που σημαίνει ότι ο θεσμός του Καρναβαλιού, εξαρτάται από τις υποχρεώσεις ενός καλλιτέχνη, ο οποίος αμείβεται αδρά.

Αστήρικτες δικαιολογίες από τον Πρόεδρο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης απάντησε ότι «θα σας το έλεγα αλλά με προλάβατε» δικαιολογούμενος ότι η αιτία αλλαγής χώρου και ώρας της συναυλίας ήταν ο καιρός (κάτι που δεν στέκει ως λόγος εφόσον οι προγνώσεις είναι ίδιες για την Παρασκευή όπως και για την Πέμπτη που υπάρχει εκδήλωση με τον Γ. Σαμπάνη) αλλά και ότι ο καλλιτέχνης είχε κάποιο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα (που επίσης δεν στέκει αφού αν υπήρχε τόσο σοβαρό πρόβλημα δεν θα εμφανιζόταν στην εκπομπή του στον ALPHA).

Mάλιστα, ανέφερε ότι τα έξοδα για τη συναυλία αυξάνονται από 5.500 € σε 6.800 € γιατί δεν είχαν υπολογίσει κάποιες επιπρόσθετες δαπάνες για την ασφάλιση της συναυλίας προκαλώντας νέες αντιδράσεις στο Δ.Σ. του Κέντρου Πολιτισμού !

Playback o Τσαλίκης με 6.700 € !

Επίσης όπως έγινε γνωστό, ο Γ. Τσαλίκης που εμφανίζεται το Σάββατο στην Ξάνθη, θα τραγουδήσει με playback, καθώς σύμφωνα με τους συνεργάτες του, έχει πρόβλημα με κάποιον από τους μουσικούς του. Σύμφωνα με τον…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης