Ο Ορφέας Παπαδόπουλος και ο Κωνσταντίνος Λάγκος ή αλλιώς ο Άρης και ο Σταύρος αφήνουν για λίγο την κόντρα τους στα «Κλεμμένα όνειρα» και για χάρη του περιοδικού YOU και φωτογραφίζονται στον φυσικό τους χώρο! Όχι, σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά σε ένα στούντιο ηχογράφησης ξεδιπλώνοντας τη λατρεία που τρέφουν και οι δυο για τη μουσική!

ΟΡΦΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Πώς σε έχει επηρεάσει στη ζωή σου ο ρόλος του Άρη; «Πραγματικά μέσα από αυτό τον ήρωα έχω ζήσει κι έχω αισθανθεί πάρα πολλά. Από απώλεια και εκδίκηση μέχρι κακία, μίσος ακόμα και αγάπη. Είναι το μεγαλύτερο ταξίδι που έχω κάνει με ήρωά μου. Με έναν ήρωα που έχω αγαπήσει, που έχω μισήσει. Υπάρχουν φορές που τον διαβάζω και τον σιχαίνομαι, υπάρχουν φορές που τον διαβάζω και τον λατρεύω».
Είναι παράδειγμα προς αποφυγήν ο Άρης; «Φυσικά και είναι. Ομολογώ ότι υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι αυτά που έχουμε γυρίσει και αυτά που θα προβληθούν και αναρωτιέμαι τι παραδείγματα μπορεί να παίρνει ο κόσμος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ασχολείσαι και με τη μουσική… Έχεις κλίση προς τις Τέχνες… «Οποιαδήποτε άλλη γραφειοκρατική δουλειά ή στατική με καταπιέζει. Το ότι η υποκριτική μού δίνει τη δυνατότητα να αλλάξω ρόλους, παραστάσεις, να κινούμαι, να ζω πράγματα, να γνωρίζω ανθρώπους, είναι κάτι που μου έχει κάνει καλό και ως άνθρωπο».

Η μουσική πότε μπαίνει στη ζωή σου; «Και αυτή μπαίνει στα μαθητικά χρόνια, στο Λύκειο. Είχα μια μπάντα τότε και κάναμε διάφορα live. Τραγουδούσα. Και έκανα και άλλες απόπειρες. Έκανα πιάνο, κιθάρα, αλλά αυτά τα πράγματα ή τα έχεις ή δεν τα έχεις. Από εκεί και πέρα το τραγούδι το λάτρευα. Μπορεί να έκανα μαθήματα φωνητικής, υπήρξαν μπάντες που συνεργαζόμουν αλλά ο φόρτος εργασίας που έχω με το καθημερινό δεν μου επέτρεπε να αφιερωθώ έτσι όπως θα ήθελα, ολοκληρωτικά»…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης