Όταν βρίσκεσαι διακοπές σε ένα θερμό, εξωτικό μέρος, είναι εύκολο και κατανοητό να ξεχνάς τους πάντες και τα πάντα γύρω σου. Φαίνεται όμως ότι η νέα κατάκτηση του Christian Vieri ξέχασε ακόμα και να ντυθεί…

Το ζευγάρι εντοπίστηκε στο Miami, να απολαμβάνει το μπάνιο του, με την μελαχρινή καλλονή να μην έχει αντιληφθεί το λυμένο μαγιό της καθώς περπατούσε, με αποτέλεσμα να φαίνεται το στήθος της μέσα από το see-through τοπ που φόραγε πάνω από την άσπρη μίνι φούστα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο πρώην ποδοσφαιριστής που περπατούσε λίγο πιο πίσω της, δείχνει ότι έχει βρει πάλι την αγάπη μετά τον χωρισμό του από το μοντέλο Melissa Satta, και φεύγοντας έδειξε την αληθινή ιταλική του γοητεία οδηγώντας την μηχανή του, και προσφέροντας στην σέξι μελαχρινή μια ρομαντική βόλτα στο South Beach.

Ο Vieri που είχε 49 συμμετοχές στην Squadra Azzura, έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο το 1999, όταν πήρε μεταγραφή στη Milan από τη Lazio για 32 εκατομμύρια λίρες, και συνέχισε στη Juventus, Fiorentina, Atletico Madrid και Monaco πριν κρεμάσει τα παπούτσια του το 2009.

Επιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης