H νικήτρια του «The Voice», η Μαρία Έλενα Κυριάκου μίλησε για τις βολές που δέχτηκε αλλά και όλα όσα τη συγκίνησαν πριν και μετά το σόου.

Πώς αισθανόταν πάνω στη σκηνή μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και την Αρετή Κοσμίδου περιμένοντας την ανακοίνωση του αποτελέσματος;

«Προσπαθούσα να προετοιμαστώ ψυχολογικά σε περίπτωση που δεν θα κέρδιζα. Έλεγα μέσα μου: «Έχεις κερδίσει αυτό που ήθελες», για να μη στενοχωρηθώ και απογοητευτώ. Και παράλληλα σκεφτόμουν και τον κόσμο που με ψήφιζε και θα απογοητευόταν».

Το περίμενε ότι θα κέρδιζε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου ήρθε πολύ ξαφνικό. Όταν είπα στη διάρκεια του live ότι θα κερδίσω την κούπα, κάποιοι ξίνισαν. Όμως πρώτη φορά ήμουν τόσο πολύ ενθουσιασμένη. Και επειδή είμαι αυθόρμητος άνθρωπος, έτσι αισθανόμουν εκείνη την ώρα και το είπα. Δεν πήγαμε σε συναυλία, πήγαμε σε παιχνίδι και κάποιος έπρεπε να κερδίσει. Αυτό εξέφρασα και εγώ. Τι σου είπαν τα παιδιά σου όταν είδαν ότι είσαι νικήτρια; Ο μεγάλος μου γιος, ο Γιώργος, με ρώτησε αν κοιμάμαι μαζί με την κούπα. (γέλια)Όταν θα επιστρέψω στην Κύπρο, θα του τη χαρίσω, τη θέλει πολύ» είπε στο περιοδικό MyTV.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης