Λόγω της εξαιρετικής επιτυχίας που σημειώνει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με το πρόγραμμα «Ένας αιώνας λαϊκό τραγούδι», ο Γιώργος Μαργαρίτης παρατείνει τις εμφανίσεις του για τα επόμενα Σάββατα.

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μάς περιμένει το Σάββατο 2 Μαρτίου, ενώ μετά την περιοδεία του στην Αμερική θα είναι και πάλι στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, από τις 23 Μαρτίου και για όλα τα Σάββατα μέχρι το Πάσχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον τίτλο «Ένας αιώνας λαϊκό τραγούδι», ο Λαϊκός Τραγουδιστής -με το Λ και το Τ κεφαλαία- πραγματοποιεί μια μουσική αναδρομή από τα ρεμπέτικα του Βαμβακάρη, του Παπαϊωάννου και του Τσιτσάνη μέχρι τις ερωτικές μπαλάντες και τα λαϊκά κομμάτια του Σούκα, του Άκη Πάνου, του Νικολόπουλου και του Μαχαιρίτσα, συνοδευόμενος από δεκαμελές επιτελείο συνεργατών.

Φτάνοντας στην Αθήνα από τα Τρίκαλα τη δεκαετία του ’70, ο Γιώργος Μαργαρίτης ανεβαίνει στο λαϊκό πάλκο με ολοκαίνουργια τραγούδια του Τάκη Σούκα και συνεχίζει με Άκη Πάνου, Αντώνη Ρεπάνη, Βασίλη Βασιλειάδη, Τάκη Μουσαφίρη. Ξεχωρίζει για τις ερμηνείες αλλά και την αυθεντικότητά του. Πατάει στα χνάρια των μεγάλων του λαϊκού τραγουδιού και, χωρίς να μιμείται, χαράζει τη δική του πορεία. Εκφράζει την ευθύτητα και τη λαϊκή ψυχή είτε τραγουδάει με ηλεκτρικές μπάντες είτε με παραδοσιακά όργανα.

Σε περίοδο ερμηνευτικής ωριμότητας, ο Γιώργος Μαργαρίτης στις εμφανίσεις του στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τραγουδά ένα ρεπερτόριο που εκπλήσσει και συγκινεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ένα πρόγραμμα για παλιές αγάπες, νέους έρωτες και διαχρονικές αμαρτίες. Ένα πρόγραμμα φωτεινό, διονυσιακό, γεμάτο εκπλήξεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με τον Γιώργο Μαργαρίτη τραγουδούν: Ανδρέας Λάφης, Νόνικα Μαλκουτζή, Βάλια Τσιργιώτη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης