Ο Νίκος Μουτσινάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων τόσο για τη σχέση του με τη Ζωή Λάσκαρη όσο και για την ερωτική του ζωή.

«Έχω την τεράστια χαρά να γράψω ένα έργο για τη Ζωή Λάσκαρη, που θα παιχτεί τον επόμενο χειμώνα. Αντιλαμβάνεσαι, νέος και εγώ, όπως και όλα τα αγόρια, ήμουν τεράστιος θαυμαστής της και μεγάλωσα με τις ταινίες της» δήλωσε ο ίδιος στο «ΟΚ!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς αντέδρασες όταν την πρωτοσυνάντησες;

«Καταρχάς πρέπει να σου πω πως όταν επικοινώνησε μαζί μου μία συνεργάτιδά της και μου είπε ότι η Ζωή Λάσκαρη θέλει να με συναντήσει, νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα και πήγα να κλείσω το τηλέφωνο. Ακόμη και όταν μιλήσαμε και δώσαμε ραντεβού για να φάμε στο Πάρκο Ελευθερίας δεν μπορούσα να φανταστώ πώς θα ήταν όταν θα την είχα απέναντι μου. Είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει και αντιπροσωπεύει πλήρως την έννοια του “χορτασμένου”. Αυτό που συνηθίζει να λέει είναι: “Ζήστε τη ζωή σας” και έχει τόσο δίκιο».

Την ακολούθησες τη συμβουλή της; Ζεις τη ζωή σου; Είσαι ερωτευμένος;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν με το “ζήσε τη ζωή σου” εννοείς να κάνω one night stands, έχω εξηγήσει ότι είναι κάτι που δεν το αντέχει ο οργανισμός μου. Εκτός πια κι αν τώρα που πλησιάζω τα 40 με πιάσει καμιά τέτοια τρέλα και κλαίμε μετά όλοι μαζί. Αλλά αυτή τη χρονιά, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και …

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης