Η 30χρονη τραγουδίστρια τον Δεκέμβριο αποκάλυψε στους θαυμαστές της πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία της. Τώρα σε συνέντευξή της αποκαλύπτει τι ακριβώς έχει.

Ο λόγος για την Avril Lavigne, η οποία αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο του Lyme, γνωστή ως Βορρελίωση. Η νόσος του Lyme είναι μία σοβαρή και πολύπλοκη φλεγμονώδης νόσος που προκαλείται από τις βακτηριακές λιποπρωτεϊνες που παράγονται από το βακτήριο που ονομάζεται Borrelia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως εξήγησε, όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο όταν πήγε στο Λας Βέγκας να γιορτάσει τα γενέθλιά της μαζί με τις φίλες της. Ωστόσο, δεν τα πέρασε όπως είχε φανταστεί, καθώς δεν είχε καμία διάθεση. «Μόλις και μετά βίας έτρωγα και όταν πήγαμε στην πισίνα εγώ έφυγα και πήγα να ξαπλώσω» περιγράφει η τραγουδίστρια, τονίζοντας τον λήθαργο και την αδιαθεσία που ένιωθε κάθε λεπτό της ημέρας.

Όπως είπε όταν οι γιατροί της έκαναν τη διάγνωση ήταν στο κρεβάτι για πέντε μήνες. «Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω, να μιλήσω, να κινηθώ. Νόμιζα ότι πέθαινα!» ανέφερε στο People και πρόσθεσε:«Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο επειδή στεκόμουν όρθια με δυσκολία».

Όλο αυτό το διάστημα το πέρασε στο σπίτι της στο Οντάριο, στο πλευρό της οικογένειάς της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βλέποντας ταινίες και επικοινωνώντας με τους fans της μέσω των social media, ενώ η μητέρα της ήταν το στήριγμά της, αφού μετακόμισε στο σπίτι της για να την βοηθάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύζυγός της και frontman των Nickelback, Τσαντ Κρόγκερ, από την άλλη έλειπε για συναυλίες με το συγκρότημα.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης