Νέα στοιχεία εξακολουθούν να έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με τον τραγικό θάνατο του Paul Walker. Σύμφωνα με τη νεκροψία, το σώμα του ηθοποιού ήταν απανθρακωμένο και τα όργανα του είχαν καεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει καμία δωρεά. Το ΤΜΖ αναφέρει με βάσει τις πληροφορίες του ότι το σώμα του Walker ήταν ξαπλωμένο σε ύπτια θέση στο κάθισμα του συνοδηγού σε “στάση πυγμάχου” – μία αμυντική θέση, σαν να προοριζόταν για τις επιπτώσεις.

Τα εγκαύματα αλλά και τα πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα του ηθοποιού, αποτέλεσαν και τα αίτια θανάτου του Walker, όπως κατέληξε ο ιατροδικαστής στην αναφορά του. Ωστόσο, σύμφωνα με την αναφορά, διατηρούνται τμήματα των οργάνων του ηθοποιού σε περίπτωση που προκύψουν αγωγές. Τόσο όμως στο σώμα του Walker, όσο και του οδηγού, Roger Rodas, δεν βρέθηκαν ίχνη από αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι υπήρξε «ελάχιστη αιθάλη στην τραχεία του Walker» – γεγονός που υποδηλώνει ότι πήρε μερικές ανάσες μετά την κρούση. Ωστόσο, πηγές αναφέρουν στο ΤΜΖ ότι οι δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους σχεδόν αμέσως. Τα αποτελέσματα όμως δεν σταματούν εκεί, αφού βρέθηκε επίσης 14% μονοξείδιο του άνθρακα στο αίμα του Paul Walker, ενώ το κανονικό επίπεδο είναι 2%, και 10% στου Roger.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης