Για τον χαμό του πατέρα της, τις απώλειες που την σημάδεψαν, την ψυχανάλυση και πόσο την έχει βοηθήσει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Πέγκυ Ζήνα.

Σε σημάδεψε η απώλεια του πατέρα σου; «Πολύ. Θα με ακολουθεί η απουσία του σε όλη μου τη ζωή μέχρι να έρθει η στιγμή που θα ξανασυναντηθούμε. Μου λείπει ο μπαμπάς μου, ο φίλος μου, η ασφάλεια μου, ο πεθερός του άντρα μου, ο παππούς του παιδιού μου. Ήμουν μόλις 15 χρόνων και εκείνος 48. Τον είχα ανάγκη δίπλα μου. Ήταν πολύ νέος. Δεν ξεπερνιέται ο θάνατος. Μαθαίνεις και ζεις με αυτό. Έχασα και άλλους ανθρώπους από τη ζωή μου. Στα συγγενικά μου πρόσωπα συγκαταλέγω και τον Δημήτρη Μητροπάνο. Ήταν τεράστια η απώλεια του. Τον επικαλούμαι σε κάθε μου βήμα και νιώθω ότι είναι εκεί»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσο διάστημα απαιτήθηκε για να διαχειριστείς το θάνατο του πατέρα σου; «Δεν ξέρω ακόμη. Θα σου απαντήσω σε πολλά χρόνια»

Πολλές φορές για να αποδεχτείς τέτοιες καταστάσεις απαιτείται ψυχανάλυση. Πέρασες από αυτό το βήμα; «Πήγα πρόσφατα για ψυχανάλυση. Ανακάλυψα τον εαυτό μου, τις κρυφές πλευρές του, όσα γεγονότα μου συνέβησαν που με είχαν πειράξει ή πονέσει, αλλά τα είχα θάψει μέσα μου. Πιστεύω πως όλοι οι άνθρωποι οφείλουν να κάνουν αυτό το δώρο στον εαυτό τους»

Σε τι σε βοήθησε κυρίως; «Κατάφερα να μη λειτουργώ με πόνο ή θυμό απέναντι σε ανθρώπους που με πείραξαν»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης