Σε αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική της ζωή και τον τρόπο με τον οποίο βιώνει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης προχώρησε η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ».

«Περνάω κατάθλιψη, τόσο με τη δουλειά μου όσο και με προσωπικά μου ζητήματα. Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι ανασφάλεια. Όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα στον τόπο σου, όντας μέρος του κοινωνικού συνόλου, αισθάνεσαι τη μαυρίλα της εποχής. Όλοι οι άνθρωποι βιώνουν πια κατάθλιψη» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς αντιμετωπίζει μια δύσκολη στιγμή;

«Κάνω υπομονή και περνάει. Πάω βόλτα, μιλώ σε έναν φίλο, κάνω μία έξοδο, πηγαίνω θέατρο, σινεμά. Προσπαθώ να είμαι θετική. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Σπάνια κάνω σκέψεις αρνητικές. Είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην περίοδο που ζήτησε τη βοήθεια ψυχολόγου για τα ζητήματα που την απασχολούσαν: «Έχω κάνει στο παρελθόν ψυχανάλυση επί τρία χρόνια και συνεχίζω να κάνω τα τελευταία δύο χρόνια. Με βοήθησε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζομαι τον εαυτό μου. Από εκεί ξεκινούν όλα. Ούτως ή άλλως, είναι ατελείωτη δουλειά αυτή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Γεωργία Μανώλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης