Η Πηνελόπη Πλάκα είναι από τις νέες ηθοποιούς που κάνουν θραύση στην τηλεόραση. Εκτός από τη συμμετοχή της σε νέο σίριαλ, πήρε και τη θέση του Τόμας Πρωτόπαπα στην εκπομπή μαγειρικής «Dr Cook», ενώ στα προσωπικά της είναι και πάλι ζευγάρι με τον Μπουγιούρη.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στο «Dr Cook», η νεαρή ηθοποιός είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ωραία ήταν! Πάμε πολύ καλά, έχει δέσει η ομάδα και έχει πολλή πλάκα. Κάναμε το γύρισμα του πρώτου επεισοδίου την περασμένη Δευτέρα. Είχαν προηγηθεί η πρόβα και η φωτογράφιση».

Για τη νέα τηλεοπτική σειρά «Με τα παντελόνια κάτω», στην οποία πρωταγωνιστεί, δήλωσε:

«Πάμε πολύ καλά και, από ό,τι μαθαίνω, αρέσει πολύ στον κόσμο. Είναι μια σειρά της εποχής. Έχει να κάνει με την οικονομική κρίση. Βλέπουμε πράγματα και στιγμιότυπα που μπορεί να έχουμε κάνει και εμείς στη ζωή μας τώρα που μιλάμε, αλλά αποδίδονται από μια άλλη κωμική σειρά. Στόχος είναι να διακωμωδήσουμε την κατάσταση, για να γελάσουμε και λίγο – όλοι το έχουμε ανάγκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα προσωπικά της είπε:

«Φοβήθηκα στην αρχή, γιατί μου χρέωσαν και κάποιες σχέσεις που δεν υπήρχαν καν, οπότε έπεσαν πολλά μαζεμένα και δεν ήξερα πώς να τα διαχειριστώ. Ούτε τώρα ξέρω, για να είμαι ειλικρινής. Αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζω μεγάλο δίλημμα: να ζήσω κανονικά ή όχι; Ξέρω ότι είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά εγώ τώρα μαθαίνω να το διαχειρίζομαι όλο αυτό».

ΠΗΓΗ: News

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης