Μπορεί ο Στάθης Στιβακτάκης να έχει προκαλέσει παροξυσμό στον γυναικείο πληθυσμό αλλά και στα MME γενικότερα, παρόλα αυτά δεν είναι ο μόνος Κρητικός που κλέβει την παράσταση και τις εντυπώσεις.

Σκαλίζοντας το περιοδικό Down Town πέσαμε πάνω στο new face από την Κρήτη, που έρχεται να επισκιάσει τον κρητικό αγρότη που βρέθηκε να διαδηλώσει στο Σύνταγμα και έγινε viral, και το όνομα αυτού Αντώνης Μαρτσάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ψάχνοντας στοιχεία για εκείνον, ανακαλύψαμε πολλές φωτογραφίες του γνωστού λυράρη που ακόμα και όταν ποζάρει, η εικόνα του σε παραπέμπει σε μοντέλο editorial μόδας κάποιου περιοδικού. Ανατρέχοντας στο google, τα στοιχεία που διαβάζουμε γύρω από το όνομά του, είναι ότι πρόκειται για τον πιο περιζήτητο γόη Κρητικό του πενταγράμμου, που με τα γαλάζια μάτια του και το παλαιάς κοπής παρουσιαστικό του, προκαλεί πανζουρλισμό στα κοριτσόπουλα σε κάθε εμφάνισή του.

Και επειδή από ότι φαίνεται οι Κρητικοί είναι το must των ημερών, ο Στάθης Στιβακτάκης που μπορεί να δήλωνε στις συνεντεύξεις του ότι δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα και όλοι τον «εκμεταλλεύονται» για να κερδίσουν τηλεθέαση, η αλήθεια είναι πώς δεν έχει σταματήσει να φωτογραφίζεται, να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις, όπως και το πρωινό της Παρασκευής που πέρασε και μία βόλτα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης