Στη βίλα τους στο Πόρτο Χέλι θα περάσουν το εφετινό Πάσχα ο Κωνσταντίνος και η Άννα-Μαρία μαζί με τον Νικόλαο, την Τατιάνα Μπλάτνικ και την πρωτότοκη κόρη τους Αλεξία.

Στο πρόγραμμά τους περιλαμβάνεται για ακόμη μία φορά και το νησί των Σπετσών. Το άγιο φως την ημέρα της Ανάστασης έχουν σκοπό θα το λάβουν στο εκκλησάκι του Αγίου Νικόλαου, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζεύγος πρόκειται να κάνει ένα γνήσιο ελληνικό τραπέζι με ανάλογα εδέσματα. Σύμφωνα με τη «Real Life», πολλοί φίλοι θα είναι καλεσμένοι, ανάμεσά τους ο Νάσος Θανόπουλος, η Νάσια Παναγιωτάκη, η Ηρώ, ο Γιώργος Κόβας, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η γυναίκα του Ζωή Λάσκαρη.

Παράλληλα, θα απολαύσουν βόλτες με το αγαπημένο ξύλινο σκάφος του τέως βασιλιά. Η «Αφρόεσσα», όπως ονομάζεται, είναι έτοιμη να ανοίξει και εφέτος τα πανιά της και να φιλοξενήσει όλα αυτά τα πρόσωπα. Δυστυχώς, αυτές τις οικογενειακές στιγμές δεν θα καταφέρουν να απολαύσουν ο Παύλος, η Μαρί Σαντάλ και τα τέσσερα παιδιά τους. Τα μικρότερα παιδιά, εκτός από τη Μαρία-Ολυμπία που σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, θα συνεχίσουν τα μαθήματα στο Λονδίνο, όπου και φοιτούν, καθώς το εφετινό ορθόδοξο Πάσχα δεν συνέπεσε με το καθολικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης