Από τις πιο δυνατές σκηνές στην νέα ταινία του Leonadro DiCaprio «The Revenant» είναι η στιγμή που μια αρκούδα του επιτίθεται με βαναυσότητα και τον κατασπαράζει! Όσο ρεαλιστικό κι αν φαίνεται το άγριο ζώο, «γεννήθηκε» σε υπολογιστή.

Ο ένας από τους δύο κασκαντέρ που «υποδύθηκαν» τη σχεδιασμένη στον υπολογιστή αρκούδα στα γυρίσματα, ο Γκλεν Ενις μιλώντας στην Global News είπε σχετικά: «Δεν υπήρξε ποτέ αρκούδα στο σκηνικό. Η πλησιέστερη- από όσο ξέρουμε- ήταν στον ζωολογικό κήπο του Κάλγκαρι»,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και συνέχισε: «Στις πρόβες, φορούσα ένα μπλε κοστούμι με κεφάλι αρκούδας. Προφανώς αυτό δεν υπάρχει στην ταινία, αφού υπήρξε επεξεργασία. Ο σκηνοθέτης όμως επέμενε η μπλε αρκούδα να κινείται ακριβώς όπως μία αληθινή».

Οπως εξήγησε ο 51χρονος κασκαντέρ από το Βανκούβερ, ο ρόλος απαιτούσε να περνά αρκετό χρόνο ιδιαίτερα κοντά στον Leonadro DiCaprio. «Ήθελαν το στόμα της αρκούδας να είναι χαμηλά στην πλάτη του. Έπρεπε να τραβήξω το μπουφάν του με το χέρι μου για να φαίνεται σαν να το τραβούν τα σαγόνια της αρκούδας», ανέφερε.
Κάτι που όμως απαιτούσε μία ιδιαίτερα άβολη στάση. «Για να το πετύχω αυτό, το πρόσωπό μου ήταν ουσιαστικά στα οπίσθιά του. Καταλαβαίνω ότι αυτό μπορεί να είναι φαντασίωση κάποιων, αλλά δεν ήταν δική μου!», κατέληξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastrileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης