Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ζει το απόλυτο σε όλα τα επίπεδα, επαγγελματικά και προσωπικά, ο Σάκης Ρουβάς δεν ξεχνάει τα δύσκολα χρόνια που πέρασε. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλώντας στη Real για τις ραγδαίες οικονομικές αλλαγές της χώρας μας, έκανε flash back και σύγκρινε αυτό που ζούμε σήμερα με αυτά που έζησε ως παιδί.

Αυτή η εποχή στην Ελλάδα είναι η χειρότερη εποχή που έζησες;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακόµα και τα παιδικά µου χρόνια, που ήταν πάρα πολύ δύσκολα, ωχριούν µπροστά σ’ αυτά που συμβαίνουν. Τότε, τα χρόνια µου τα έζησα µε λύπη, µε πολλή λύπη. Ολόκληρη η παιδική µου ηλικία είναι βαµµένη µε λύπη. Τα σηµερινά, όµως, τα ζω µε απόγνωση. Βλέπω µπροστά στα µάτια µου ένα αδιέξοδο».

Και τι κάνουµε;

«Χρειάζεται κατανόηση και συγχώρεση. Και κυρίως, να είµαστε όλοι µαζί. Τότε, υπήρχε µια κάποια ελπίδα. Ότι γινόταν εκείνα τα χρόνια, γινόταν σε κάποιο πλαίσιο που ήταν φυσιολογικά. ∆ηλαδή οι άλλοι, εκτός από µένα, ήταν καλά. Και µπορούσες να σκεφτείς να ζήσεις κι εσύ έτσι. Σήµερα όλα είναι γενικευμένα. Τότε, η ανατολή του ηλίου ήταν ανατολή και η δύση δύση. Σήµερα ένα τεράστιο γκρίζο σύννεφο έχει σκεπάσει την Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης