Μία από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της γενιάς της είχε κάτι πολύ σημαντικό να πει χθες.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (09.01.2017) απονεμήθηκαν οι «Χρυσές Σφαίρες», με την μοναδική Meryl Streep να βραβεύεται με το σημαντικότερο βραβείο της βραδιάς, Cecil B. DeMille.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ανέβηκε στην σκηνή για να παραλάβει το βραβείο για τη συνολική προσφορά της στον κινηματογράφο, η σπουδαία ηθοποιός ξεκίνησε να απαριθμεί τους σπουδαίους ηθοποιούς που βρίσκονταν στην ίδια αίθουσα με εκείνη, κάποιοι από τους οποίους ήταν προτεινόμενοι για Χρυσή Σφαίρα, που δεν γεννήθηκαν ούτε μεγάλωσαν στο Hollywood αλλά έφτασαν ως εκεί, να κάνουν καριέρα και να προσφέρουν συγκινήσεις σε όλο τον κόσμο. Φυσικά η ομιλία της είχε αποδέκτη τον νέο Πλανητάρχη των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

«Τι είναι το Χόλιγουντ; Ένα μάτσο άνθρωποι από άλλα μέρη. Εγώ γεννήθηκα και μεγάλωσα και πήγα σε δημόσιο σχολείο του Νιου Τζέρσεϊ, η Βαϊόλα (σ.σ. Βαϊόλα Ντέιβις που της παρέδωσε το βραβείο Cecil B. DeMille) γεννήθηκε στη Βόρεια Καρολίνα, η Σάρα Πόλσον γεννήθηκε στη Φλόριντα και μεγάλωσε από μια ανύπαντρη μητέρα στο Μπρούκλιν, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι ένα από τα 7-8 παιδιά του Οχάιο, η Έιμι Άνταμς γεννήθηκε στην Ιταλία, η Νάταλι Πόρτμαν γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ. Πού είναι να πιστοποιητικά γέννησής τους; (σ.σ. αναφορά στο γεγονός πως ο Τραμπ είχε αμφισβητήσει πως ο Ομπάμα είχε γεννηθεί στη Χαβάη και ζητούσε το πιστοποιητικό γέννησης του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ)».

Η Meryl Streep είχε κι άλλους να…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης