Η επίσκεψη της Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο κέντρο όπου εμφανιζόταν φέτος η Άννα Βίσση δεν ήταν τελικά καθόλου τυχαία. Οι δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες εδώ και καιρό θέλουν να βρεθούν μαζί στην ίδια σκηνή και, όπως όλα δείχνουν, αυτό θα γίνει τον επόμενο χειμώνα.

Η Άννα Βίσση, δύο ημέρες πριν ολοκληρώσει τις live εμφανίσεις της, δέχτηκε στο μαγαζί την Άλκηστη Πρωτοψάλτη με την παρέα της. Όταν το πρόγραμμα της απόλυτης Ελληνίδας σταρ βρισκόταν στην κορύφωσή του, οι θεατές έζησαν πραγματικά μια ευτυχή συνύπαρξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Άννα κάλεσε στη σκηνή την Άλκηστη και οι δύο τραγουδίστριες ερμήνευσαν μαζί γνωστά κομμάτια από το ρεπερτόριό τους και όχι μόνο. Η χημεία τους ήταν τόσο δυνατή, που το κοινό παραληρούσε, ζητώντας τους να πουν κι άλλα τραγούδια.

Με άλλα λόγια, οι δύο μεγάλες κυρίες του τραγουδιού έκαναν κατά κάποιο τρόπο μια πρόβα τζενεράλε για τη μελλοντική συνεργασία τους, η οποία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», δεν θα αργήσει να έρθει.

«Η Άννα και η Άλκηστις, αν δεν μεσολαβήσει κάτι που να ανατρέψει τα πράγματα, έχουν δώσει τα χέρια για να είναι μαζί τον χειμώνα. Είναι μια συνεργασία που τη θέλουν πολύ και οι δύο, αφού υπάρχει μεγάλη εκτίμηση μεταξύ τους» λέει στην «Εspresso» άτομο που γνωρίζει καλά και τις δύο τραγουδίστριες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ότι υπάρχει αλληλοεκτίμηση φαίνεται και από το γεγονός ότι και οι δύο τραγουδίστριες έχουν συμπεριλάβει κατά καιρούς στο πρόγραμμά τους τραγούδια η μία της άλλης.

Πριν από περίπου επτά χρόνια, όταν η Πρωτοψάλτη εμφανιζόταν στην ίδια πίστα με τη Δήμητρα Γαλάνη, τραγουδούσε το θρυλικό «Δώδεκα», ενώ η Βίσση σε όλα σχεδόν τα προγράμματά της ερμηνεύει το κλασικό κομμάτι «Η σωτηρία της ψυχής» της Πρωτοψάλτη.

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης