Μία πολύ δύσκολη περίοδο βιώνει ο Τρύφωνας Σαμαράς, μετά το θάνατο της πολυαγαπημένης του φίλης, Μαργαρίτας. Η Μαργαρίτα έδινε τη δική της μάχη με την επάρατη νόσο, με τον Τρύφωνα να είναι πάντα στο πλευρό της. Δυστυχώς, η 25χρονη κοπέλα δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή πριν από δύο ημέρες.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, συντετριμμένος από το θάνατο της φίλης του, μίλησε αποκλειστικά στο entertv.gr για όλα εκείνα που πάντα θα θυμάται από την Μαργαρίτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτό που θα θυμάμαι πάντα είναι πόσο ζωντανός και χαρούμενος άνθρωπος ήταν… Σου έδινε η ίδια ελπίδα» ανέφερε ο Τρύφωνας, ο οποίος είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος από το τραγικό συμβάν. Η κηδεία της κοπέλας πραγματοποιήθηκε χθες στο χωριό Κακόβατο του Πύργου Ηλείας, με τον Τρύφωνα να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και να τους συμπαραστέκεται σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Όπως είπε ο Τρύφωνας, η μητέρα της Μαργαρίτας ήταν συντετριμμένη από το χαμό της και εκείνος της συμπαραστάθηκε όσο μπορούσε, καθώς έχουν αναπτύξει πολύ στενή σχέση μεταξύ τους. «Δεν με ενδιαφέρει ούτε το ευχαριστώ, ούτε όλα όσα λένε ότι την βοήθησα… Το μόνο που ήθελα ήταν να ζήσει» εξομολογήθηκε ο γνωστός hair stylist.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς γνώρισε την Μαργαρίτα πριν από επτά χρόνια στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η μητέρα του, δίνοντας τη δική της μάχη με την ίδια ασθένεια. Ο Τρύφωνας και το 18χρονο, τότε, κορίτσι, το οποίο νοσηλευόταν στο διπλανό κρεβάτι, ήρθαν αμέσως κοντά. Σύντομα οι δυο τους έγιναν στενοί φίλοι. «Δεν τον θεωρώ αδελφό μου, αλλά άγγελό μου» υποστήριζε η ίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πίστευα ότι θα το ξεπεράσει» αποκάλυψε ο Τρύφωνας για την αγαπημένη του φίλη, η οποία όλο αυτό το διάστημα έδινε το δικό της αγώνα στο νοσοκομείο . Εκείνος είχε κάνει τάμα προκειμένου να δει την Μαργαρίτα να γίνεται καλά, μιλούσε στους γιατρούς και είχε αναλάβει τα νοσήλιά της. Το 2010 και ενώ η Μαργαρίτα είχε ξεπεράσει τότε την ασθένεια, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στον Τρύφωνα, του έστειλε μέσω της εκπομπής της Βίκυς Χατζηβασιλείου ένα ευχαριστήριο «πακέτο», που συγκίνησε τους πάντες και πιο πολύ τον ίδιο.

Δυστυχώς, όμως, η Μαργαρίτα δεν τα κατάφερε. Το βράδυ της Τρίτης έπεσε σε κώμα και λίγες ώρες αργότερα «έφυγε» για πάντα. Ο Τρύφωνας διατηρούσε μέχρι την τελευταία στιγμή την ελπίδα ζωντανή, όμως το θαύμα το οποίο προσδοκούσε δεν έγινε.

Το χαμογελαστό παιδί της μικρής οθόνης περνά μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του, καθώς είχε δεθεί πολύ με την Μαργαρίτα. Ωστόσο, προτεραιότητά του τώρα είναι να δώσει κουράγιο στην οικογένειά της, που τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ…

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης