Δεν μας εκπλήσσει καθόλου το γεγονός ότι η Tamara Ecclestone είναι οπαδός του shopping therapy, μαζί της και η πλειοψηφία των γυναικών στον πλανήτη. Ειδικά αν δεν αντιμετωπίζουμε και πρόβλημα «ρευστότητας» τότε μπορούμε να είμαστε σε περιοδεία διαρκείας στα καταστήματα…!

Η χρυσή κληρονόμος του αφεντικού της Formula 1, κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις Κάννες, επιδόθηκε στο αγαπημένο της χόμπι, μπαινοβγαίνοντας από το ένα πολυτελές κατάστημα στο άλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δελέασε δε, ακόμα και τον αρραβωνιαστικό της Jay Rutland να την ακολουθήσει και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό για έναν άνδρα, αφού ως γνωστόν οι άνδρες μισούν την έκφραση «αγάπη μου, θα με συνοδέψεις στα μαγαζιά;».

Η μελαχρινή billionaire, φαινόταν σε μεγάλα κέφια καθώς το χρήμα της έρεε άφθονο σε ακριβά ρούχα και αξεσουάρ σχεδιαστών όπως Dolce & Gabbana, Celine, Loro Piana και Cartier. Η Tamara, επέλεξε για την εξόρμησή της στα μαγαζιά της πολυτελούς Nikki Beach, κομψό λευκό φόρεμα ασορτί με τσάντα Hermes Birkin και πανύψηλες πλατφόρμες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαρία Σινιώρη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης