Τα φτερά του για την Αμερική ετοιμάζεται να ανοίξει ο Γιάννης Σπαλιάρας αυτόν τον χειμώνα. Έχοντας στο πλευρό του τον φίλο του Χρήστο Βασιλόπουλο είδε τις ομορφιές του Λος Άντζελες και πέρασαν παρέα μια εβδομάδα με πρωτόγνωρες εμπειρίες, ενώ παράλληλα έκανε και τις πρώτες επαφές του προκειμένου να ανοίξει τα φτερά του για το εξωτερικό.

Οι δυο τους μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Σπαλιάρας, βρέθηκαν και στο πάρτι του Playboy Mansion, που ήταν μοναδική εμπειρία, ενώ επισκέφθηκαν όλα τα αξιοθέατα της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε στην «Espresso»: «Το κλίμα στην Καλιφόρνια είναι πάρα πολύ καλό. Είναι σχεδόν καλοκαίρι και είναι ένα μέρος όπου θα μπορούσα να ζήσω. Είναι από τα λίγα μέρη που είναι πιο ζεστά από τη χώρα μας. Τώρα, επαγγελματικά έχει πολύ ανταγωνισμό, δεν είναι εύκολο και πρέπει να επενδύσω πολύ χρόνο εκεί».

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Σπαλιάρας: «Το σκέπτομαι. Έχω κάνει ήδη κάποιες επαφές, αλλά στον ένα μήνα που έμεινα δεν ήταν εύκολο να βρω μάνατζερ. Και ο Χρήστος έκανε περίπου έξι μήνες να βρει μάνατζερ. Είναι πολύ βασικό να βρεις κάποιον να σε αναλάβει. Σκέπτομαι να φύγω τον χειμώνα».

Όσο για το πάρτι του «Mr Playboy», ο Γιάννης αποκαλύπτει: «Είναι ένα τεράστιο σπίτι με τρομερή ασφάλεια και μια τεράστια πισινά, όπου ο Χιου Χέφνερ έκλεισε την αυλή και έβαλε 5.000 κόσμο, μια μικρή πόλη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Τόλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης