Ο Σπύρος Χαριτάτος κατέθεσε αγωγή ενάντια στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ζητώντας ένα εκατομμύριο ευρώ για αποκατάσταση της υπόληψής του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος κατηγορεί την «τηλεμαγείρισσα» για συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς όσα του έχει προσάψει σε συνεντεύξεις της «είναι ψευδή, συκοφαντικά και φθάνουν μέχρι τον διασυρμό». «Με διασύρει τεχνηέντως ως βασανιστή, τα χρήματα θα διατεθούν για τα συσσίτια αστέγων» ισχυρίζεται ο ίδιος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπαρμπαρίγου υποστήριζε πως οι τότε συνεργάτες της, Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος, της έκαναν καψώνια και της προκάλεσαν προβλήματα υγείας.

«Υποθέτω πως δεν θέλεις να βλέπεις τον βασανιστή σου κάθε βράδυ και δεν τον καλείς σε διακοπές με οικεία πρόσωπα… είχε ελεύθερο ωράριο: ερχόταν κι έφευγε όποτε ήθελε, προετοίμαζε όποια συνταγή ήθελε, με αντάλλαγμα υπερδιαφήμιση σε ώρα υψηλής θεαματικότητας. Επίσης, η εναγόμενη είχε έσοδα από τους χορηγούς των εκπομπών, τα οποία προωθούσε χωρίς οποιαδήποτε ανάμειξή μας. Η παραμονή της στο στούντιο δεν ξεπερνούσε ποτέ τη μία ώρα. Εκτός από συκοφαντικό και επικίνδυνο, είναι αστείο να εμφανίζεται ότι της κάναμε καψώνια. Τι κάναμε; Την κλειδώναμε στο καμαρίνι; Tης δίναμε αλάτι αντί για ζάχαρη ή είχαμε πει στους κάμεραμαν να τη δείχνουν άσχημη και χοντρή στο γυαλί;» δήλωσε ο Σπύρος Χαριτάτος.

ΠΗΓΗ: Espresso

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης