Στα άμεσα σχέδια της μητέρας του Παντελή Παντελίδη, Αθηνάς, φαίνεται να είναι η δημιουργία ενός ιδρύματος, το οποίο θα φέρει το όνομα του αδικοχαμένου γιου της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», στόχος του ιδρύματος θα είναι να προσφέρει βοήθεια σε νέα παιδιά που έχουν όνειρο να γίνουν τραγουδιστές, αλλά δεν διαθέτουν την οικονομική δυνατότητα. Η επιθυμία της Αθηνάς Παντελίδου έχει βρει σύμφωνη όλη την οικογένειά της και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα βήματα για τον σχεδιασμό και τη λειτουργία του, που θα εξασφαλίζεται από μεγάλο μέρος των χρημάτων τα οποία θα εισπράττουν οι κληρονόμοι από τα πνευματικά δικαιώματα του Παντελή Παντελίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι επιθυμία της κυρίας Αθηνάς και σύντομα θα υλοποιηθεί…» λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας στην εφημερίδα. «Ο Παντελής πάντα βοηθούσε κόσμο. Έδωσε στην Ελένη Χατζίδου το τραγούδι “Χειρότερα” και ξεκίνησε αμέσως καριέρα, όπως και της Αμαρυλλίς, που ενώ ήταν τραγουδίστρια έκανε μπαμ με τις “Διαταγές” και η Ειρήνη Παπαδοπούλου απογειώθηκε με το “Ο καινούργιος έρωτάς σου”» κατέληξαν.

Πηγή:govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης