Από τον Πέτρο Στεργίου

Ο Ερρίκος Πετιλόν δεν χρειάζεται συστάσεις. Ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχουν περάσει ποτέ από το καλλιτεχνικό στερέωμα, έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλοτε θετικά και άλλοτε με αρνητικές προεκτάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γόνος πλούσιας οικογένειας, από μικρή ηλικία έζησε μέσα στα πλούτη και την καλή ζωή. Μυθικός πλέον ο δεσμός του με την σταρ της μεγάλης οθόνης Ούρσουλα Άντρες, όπως και η καριέρα του ως μοντέλο. Έχει περπατήσει στις διεθνείς πασαρέλες όλων των διεθνών μετρ μόδας, έχει κοσμήσει το εξώφυλλο της Ιταλικής VOGUE κι έχει κάνει το πέρασμα του από τηλεοπτικές εκπομπές όπως και σε σήριαλ.

Μέσα στην πολυτάραχη ζωή του, «sex drugs & rock ‘n roll», έκανε και έναν γιο, τον οποίο λατρεύει και θεωρεί ότι είναι ότι καλύτερο έχει κάνει στη ζωή του. Ο μικρός Kayo Grico Lesniak, είναι καρπός του έρωτα του με μια Ισπανίδα και εδώ και χρόνια , ο νεαρός ζει με την μητέρα του στην Ισπανία.

Φαίνεται όμως ότι τα γονίδια φυγή αδύνατον και ακολουθεί στα χνάρια του πατέρα του Ερρίκου και την καριέρα του ως μοντέλο. Ο γοητευτικός νεαρός, συμμετέχει σε διαγωνισμό ομορφιάς για το πρόσωπα εταιρίας ενδυμάτων την Ισπανίας. Συγκεκριμένα για την εταιρία Farosa, η οποία κάνει διαγωνισμό για να επιλέξει το πρόσωπο 2012. Η επιλογή θα γίνει τον Σεπτέμβριο σε μια επίδειξη μόδας στην Piazza Monte General.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ερρίκος λοιπόν δεν θα μπορούσε παρά να στηρίξει τον γιο του και καλεί μέσα από την προσωπική σελίδα του στο face book όλοι να ψηφίσουν τον κούκλο του. Εμείς να ευχηθούμε, με την νίκη!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης