Για τις ακρότητες που έχουν κάνει θαυμάστριές του κι όχι μόνο μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Έχουν γίνει διάφορες ακρότητες. Θεωρώ πάρα πολύ ακραίο να σε χρησιμοποιούν για να αναθερμάνουν μια σχέση η οποία είναι υπό διάλυση και να σε χρησιμοποιούν άθελά σου κιόλας για να κάνεις το ρόλο του τρίτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το πράγμα συμβαίνει συχνότερα σήμερα. Ο θαυμασμός μπορεί να στήσει μια ερωτική ιστορία με υπονοούμενα , με φωτογραφίες και κουβέντες, ειδικά με το ίντερνετ και αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αυτό το ζω περισσότερο τώρα. Βέβαια το παιχνίδι αυτό ευτυχώς κρατήθηκε σε ένα πολιτισμένο επίπεδο. Από την μασημένη τσίχλα και την ελευθεριότητα του ’80 έχουμε πάει σε ένα διανοητικό “παιχνίδι” ερωτικής διαπλοκής, ένα πάρτι του μυαλού» είπε στην Αγορά ο ίδιος.

Θεωρείς ότι σε έχουν χρησιμοποιήσει οι γυναίκες;

«Ε μα ναι! Με έχουν χρησιμοποιήσει οι γυναίκες, για να πετύχουν το στόχο τους, ο οποίος μπορεί να είναι πολύ τρυφερός , μπορεί όμως να είναι και δόλιος. Νομίζω ότι οι γυναίκες τα χρησιμοποιούν τα πράγματα. Είναι το δυνατό φύλο για μένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχεις παντρευτεί μόνο μια φορά. Μετά από δέκα χρόνια σκέφτεσαι να ξαναπαντρευτείς;

«Δεν αποκλείω τίποτα ούτε όμως ο γάμος είναι κάτι που με απασχολεί. Έχω μια ήρεμη αρμονική σχέση με τη σύντροφό μου, δέκα χρόνια τώρα, είμαστε καλά, μπορεί και να γίνει».

Στα 35 χρόνια της καριέρας σου, έχεις δεχτεί ανήθικη πρόταση;

«Πάντα υπάρχουν ανήθικες προτάσεις. Μπορώ να πω ναι. Αντιδρώ ανάλογα με την ηθική μου. Υπάρχουν ανήθικα πράγματα που με εντυπωσιάζουν. Μεγάλος άνθρωπος είμαι και συμπεριφέρομαι ανάλογα και στα ηθικά και στα ανήθικα».

Πηγή: Govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης