Μετρά πολλά χρόνια πετυχημένης καριέρας και διεθνούς καταξίωσης στο χώρο της υποκριτικής. Στα 74 του σήμερα χρόνια ο Σπύρος Φωκάς σε συνέντευξή του στο YOU μιλά για την τωρινή σύζυγό του και πώς αποφάσισε να ξαναπαντρευτεί σε αυτή την ηλικία.

-Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τη σύζυγο σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι δεν ήταν κεραυνοβόλος, γιατί αυτοί οι έρωτες διαρκούν λίγο, δεν είναι τίποτα άλλο από ένας ενθουσιασμός! Με τη σύζυγο μου έτυχε να συναντηθούμε σε μια θεατρική περιοδεία και αναπτύξαμε μια άλλη οικειότητα. Εκεί είδα μια διαφορετική γυναίκα, με μυαλό και τρόπους, και αυτό με γοήτευσε».

-Δυσκολευτήκατε να την κατακτήσετε;

«Δεν την κατέκτησα εγώ, στην Ελλάδα κυνηγοί είναι οι γυναίκες και όχι οι άντρες! Αν δεν θέλει η γυναίκα και ο Χριστός να κατέβει δεν ενδίδει!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Τι σας μάγεψε σ’ εκείνη;

«Εκτός του ότι είναι πολύ όμορφη, στην περιπέτεια της υγείας μου με την καρδιά μου πριν από τέσσερα χρόνια μου στάθηκε πολύ. Δεν έφυγε από δίπλα μου! Κοιμόταν σε δυο καρέκλες, δεν γυρνούσε σπίτι της και όταν της έλεγα πως θα πιαστεί εκείνη μου απαντούσε να κοιτάζω τη δουλειά μου και πως θα βγούμε μαζί από το νοσοκομείο! Φυσικά όλο αυτό το εκτιμάς…».

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης