Ο ημιτελικός του Survivor πλησιάζει και πλέον η τριάδα «έκλεισε». Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους μέσω των ασυλιών, ενώ ο τρίτος παίκτης ανακοινώθηκε χθες.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκαν αντιμέτωποι στον προημιτελικό και τέθηκαν στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού, που ψήφισε ζωντανά για αυτόν που ήθελε να πάει στον ημιτελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κόσμος αποφάσισε πως ο παίκτης που θα διεκδικήσει με τη σειρά του μία θέση στον τελικό είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Η χαρά μου είναι τεράστια, είναι πολύ μεγάλη. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και χρεώθηκε για μένα, το έχει ξανακάνει και παλιότερα. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο κάποιος να χρεώνεται για σένα. Τι να πω; Δεν μπορώ να μιλήσω. Τα συναισθήματα είναι πάρα πολύ έντονα αυτήν τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Κώστα, γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ήταν άξιος συμπαίκτης και αντίπαλος, γενικά του αξίζουν συγχαρητήρια και του Κώστα πάρα πολλά. Ευχαριστώ ξανά τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι πάλι αύριο εδώ με ακόμη δύο δυνατούς αντιπάλους» είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης