Η 25άχρονη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι το νέο καυτό κορίτσι που έλειπε από την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα, ταράζοντας τα λιμνάζοντας νερά της. Η ξανθιά καλλονή από τη Ρόδο ήρθε στην Αθήνα πριν καλά καλά κλείσει τα 18 της για να σπουδάσει στη Φιλοσοφική.

Όμως, την ίδια στιγμή το ενδιαφέρον της για το μόντελινγκ την οδήγησε στη σχολή μοντέλων της Κρίστι Κρανά, όπου κι έγινε η αρχή λαμβάνοντας συμμετοχή στο διαγωνισμό «miss Europe Face 2007» στον οποίο και διακρίθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, κάνει τα πρώτα δειλά της βήματα ως μοντέλο, συμμετέχει σε διαφημιστικά σποτ και τελικά συνεργάζεται με την εκπομπή της Ελένης Μεναγάκη στη στήλη του Μακιγιάζ. Η ωραία Ελένη σε πρόσφατη συζήτηση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της λέει ότι ήταν δική της προσωπική επιλογή, καθώς την ιντρίγκαραν το πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά της.

Το μεγάλο μπαμ για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γίνεται το 2012 με τη συμμετοχή της στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» με τη Ναταλία Γερμανού.

Η Κωνσταντίνα όπως έχει η ίδια δηλώσει βλέπει σε DVD κάθε εκπομπή για να βελτιώνεται, ενώ στην προσπάθεια της αυτή έχει ξεκινήσει και μαθήματα δημοσιογραφίας. Παρόλα αυτά, το στιλ της είναι σε πρώτο πλάνο. «Πάνω από όλα μου αρέσει να νιώθω άνετα με τα ρούχα μου. Δεν υπάρχει κάτι που δεν θα βάλω, είτε αυτό είναι χρώμα, είτε κάποιο σχέδιο. Κάνω συνδυασμούς και επιλέγω αυτά που θα φορέσω ανάλογα με τη διάθεση και την έμπνευση που έχω κάθε φορά», δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, πάντα τη βλέπουμε on air περιποιημένη και με άψογο μακιγιάζ φορώντας κυρίως φορέματα ή φούστες σε body conscious γραμμές, με τονισμένο το πλούσιο μπούστο της, ιδιαίτερη προτίμηση σε έντονα χρώματα , statement αξεσουάρ με girly διάθεση και ιδιαίτερη προτίμηση στα έντονα χρώματα και τα φλοράλ.

Όμως, στην προσωπική της ζωή αυτή η εικόνα της πολύ sexy νέας κοπέλας ανατρέπεται, καθώς ο φακός των παπαράτσι πολλές φορές την έχει απαθανατίσει με casual ντύσιμο, jeans, κολάν, φόρμες, φουσκωτά μπουφάν κι αθλητικά παπούτσια σαν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Τα μαλλιά της είναι πάντα χτενισμένα στην εντέλεια. Το μήκος δεν αλλάζει, και συνήθως αφήνει τα μακριά ξανθά μαλλιά της είτε ελαφρώς σπαστά με ανάλαφρες μπούκλες είτε κάνει μοντέρνα πιασίματα στολίζοντας τα με διάφορα αξεσουάρ όπως λουλούδια, τσιμπιδάκια ή κορδέλες.

Από την άλλη στο μακιγιάζ φροντίζει να τονίζονται τα σαρκώδη χείλη της με το κατάλληλο έντονο κραγιόν ή και με φυσικές αποχρώσεις. Την ίδια στιγμή τα μάτια της κλέβουν την παράσταση, αφού ακόμα και το πιο ελαφρύ βάψιμο τονίζει το σχήμα και το θαλασσί χρώμα τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης