Το τελευταίο αντίο στη δεύτερη κόρη της, Αγγελική είπε το μεσημέρι της Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου από το κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας η Βέφα Αλεξιάδου, μόλις τρεισήμισι μήνες μετά τον χαμό της Αλεξίας Αλεξιάδου.

Με ένα μαύρο μαντήλι στο πρόσωπο και σκυμμένο κεφάλι η Βέφα Αλεξιάδου αποχαιρέτησε την κόρη της, που έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο. Η γνωστή μαγείρισσα είχε σκεπάσει το πρόσωπό της για να κρύψει τον πόνο της και φώναζε: «Θεέ μου, μου πήρες και τα δυο μου παιδιά». Δως μου δύναμη να σταθώ στις εγγονές μου. Γιατί Θεέ μου, γιατί;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έφυγε πικραμένη. Ήταν ένας άγγελος η Άντζυ, πολύ καλό παιδί. Εγώ την ήξερα απο την αμερικανική πρεσβεία που δουλεύαμε μαζί. Μετά έφυγε και ανέλαβε τα Vefa’s House. Υπέφερε πάρα πολύ» δήλωσε on camera μια πρώην συνάδελφος και φίλη της Άντζυς Αλεξιάδου.

 Η Αγγελική(σ.σ Άντζυ όπως την φώναζαν) Αλεξιάδου έδινε μάχη να κρατηθεί στους ζωή τα τελευταία δυο χρόνια. Ο σύζυγός της, γνωστός μουσικός, Γιάννης Ντόντορος την αποχαιρέτησε έπειτα από 7 χρόνια κοινής πορείας.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης