Από τον Πέτρο Στεργίου

Δύο από τις ομορφότερες και πιο καλλίγραμμες γυναίκες στον κόσμο, η Σίντι Κρόφορντ και η Ζιζέλ Μπούντχεν δηλώνουν λάτρεις της σοκολάτας.

Με αφορμή την Εβδομάδα Σοκολάτας στην Αγγλία, οι δύο κούκλες της πασαρέλας παρακινούν τις γυναίκες όλου του κόσμου να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και να μην στερούνται αυτή τη… γλυκιά αμαρτία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σίντι, η οποία υπήρξε από τα πρώτα διάσημα τοπ μόντελ, και παραμένει κούκλα, αποκάλυψε την λατρεία της για την σοκολάτα με ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Μαζί με το μήνυμα ανέβασε και φωτογραφία της, ωραιότερη από ποτέ, στο εξώφυλλο του νέου της βιβλίου με τίτλο «A Model Mother»- «Μητέρα Μοντέλο/ Πρότυπο». Στο μήνυμα έγραφε: «Ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτα είναι η καθημερινή μου αμαρτία. Ικανοποιεί την αγάπη μου για τα γλυκά, με λιγότερη ζάχαρη. Και φυσικά λαμβάνω και μερικά αντιοξειδωτικά ως μπόνους».

Λίγες μέρες νωρίτερα, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της εποχής, η Ζιζέλ Μπούντχεν ανέβασε φωτογραφία της να απολαμβάνει ένα ρόφημα ζεστής σοκολάτας στο διάσημο καφέ του Παρισιού «Angelina». Τόνισε μάλιστα την λατρεία της για τον «απαγορευμένο καρπό»! Άλλωστε, στο παρελθόν, έχει δηλώσει πολλές φορές την αδυναμία της για τη σοκολάτα, τα αναψυκτικά και τα ζελεδάκια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως ποιο είναι το μυστικό τους και δεν αφήνουν το πάθος τους να γίνει… λάθος; Επιτρέπουν στον εαυτό τους την πολυτέλεια της σοκολάτας, αλλά ταυτόχρονα γυμνάζονται εντατικά και όπως αναφέρει και η Σίντι, όλα γίνονται με μέτρο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης