Έκλεψε τις εντυπώσεις η Δήμητρα Ματσούκα στο πάρτι της παράστασης «Ωραία μου κυρία» που έγινε χθες το βράδυ στο «Mayor» στο Κολωνάκι.

Η ηθοποιός, η οποία μέχρι πριν από λίγες ημέρες διατηρούσε το μακρύ ξανθό μαλλί της, επέστρεψε στο αγαπημένο μελαχρινό, που της πάει ομολογουμένως περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παράσταση «Ωραία μου κυρία» βασίζεται στο αριστούργημα του Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω, «Πυγμαλίων». Το έργο έγινε γνωστό στη θεατρική Αθήνα τον χειμώνα του 1959 στο θέατρο Μουσούρη με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο θέατρο και με τον ίδιο τίτλο έγινε και η κινηματογραφική του μεταφορά το 1965 ως μιούζικαλ με τους Ώντρεϊ Χέπμπορν και Ρεξ Χάρισσον.

Η ρομαντική κομεντί του Μπέρναρντ Σω αναφέρεται στην προσπάθεια ενός μεγαλοαστού καθηγητή γλωσσολογίας να μετατρέψει μια άξεστη, ακαλλιέργητη λουλουδού του Κόβεν Γκάρντεν σε «πριγκίπισσα» της κοσμικής ζωής του Λονδίνου. Όμως, τα πράγματα περιπλέκονται, όταν ο δημιουργός ερωτεύεται το δημιούργημά του.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης, η οποία αναμένεται να ανέβει τον Δεκέμβριο στο θέατρο Pantheon, υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας με πρωταγωνίστρια τη μελαχρινή πλέον Δήμητρα Ματσούκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτι των συντελεστών στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης