Προ ημερών, το άρωμα της Lady Gaga είχε την επίσημη πρώτη του στο Guggenheim Museum της Νέας Υόρκης. Η οικοδέσποινα είπε να κάνει τη βραδιά αξέχαστη, «χτυπώντας» live ένα tattoo.

H Gaga και οι εκκεντρικότητες είναι δύο ταυτόσημες έννοιες. Δεκάδες οι πρόσφατες αποδείξεις. Αν διάλεγε να έκανε ένα tattoo στο κρανίο, αρκετοί από εμάς θα αιφνιδιάζονταν, αλλά οι περισσότεροι θα έμεναν στο «so what».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αυτό, η γνωστή ποπ σταρ είπε να εκπλήξει τους θαυμαστές της «χτυπώντας» ένα tattoo στο κρανίο μπροστά στα μάτια τους!

Στο φρεσκοξυρισμένο σημείο στο πίσω μέρος του κρανίου της, η Gaga «χτύπησε» ένα πλάσμα με φτερά και τη μορφή αγγέλου, σιγουρεύοντας ότι το λανσάρισμα του αρώματός της δεν θα περάσει απαρατήρητο στα παγκόσμια media.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να απογειωθεί το θέαμα, η Lady Gaga έμεινε με τα εσώρουχα κατά τη διάρκεια του «χτυπήματος» και πόζαρε στους υψηλούς προσκεκλημένους της.

Ο Mark Mahoney, ο artist που φιλοτέχνησε το tattoo, τόνισε πως «το σχέδιο είναι αναγεννησιακό, μια αναφορά στις ιταλικές της ρίζες», ενώ γκρίνιαξε -συγκρατημένα- ότι, τουλάχιστον στην αρχή, το κοινό που είχε μαζευτεί γύρω του ήταν κάπως ενοχλητικό.

Πηγή: cosmo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης