Σε όλους αυτούς που βιάστηκαν να «δικάσουν» την Πηγή Δεβετζή ότι έκανε χρήση αναβολικών, σύμφωνα με τον επανέλεγχο που έγινε σε δείγμα που της είχαν πάρει το 2008, όταν κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην Οσάκα, «επιτίθεται» σήμερα ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Η Πηγή Δεβετζή πού μίλησε αποκλειστικά στο govastileto.gr και την Κιμ Κίλιαν, δηλώνοντας καθόλα καθαρή στις κατηγορίες περί ντόπινγκ που της εξαπέλυσαν μετά από τόσα χρόνια, αν διαβάσειτα όσα έγραψε στο Instagram για εκείνη ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, σίγουρα θα συγκινηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το ξέσπασμα του τραγουδιστή:

«Προς κάθε ενδιαφερόμενο: Δε γίνεσαι ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τριπλούν τόσες φορές, δεν κατέχεις την τέταρτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, δεν κοντεύεις να συνθλίψεις παρά τρίχα το παγκόσμιο ρεκόρ το 2008 και δε γίνεται να έχεις κάνει άλματα άνω των 15 μέτρων ένα εκατομμύριο φορές, αν δεν έχεις το ταλέντο, την ικανότητα, τη δύναμη, την τεχνική, την εξυπνάδα και τέλος το άστρο του πρώτου! Όσα αναβολικά κι αν πάρει κανείς δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά ούτε σε εκατό ζωές! Η Πηγή Δεβετζή είναι μία από τις σπουδαιότερες αθλήτριες όλων των εποχών, σήκωσε την Ελλάδα ψηλά όσο δε γίνεται και μας έκανε περήφανους.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης