Η Μαίρη Συνατσάκη, θέλοντας να μειώσει το μηνιαίο οικονομικό της budget, καθιέρωσε το δικό της σύστημα γυμναστικής στο σπίτι.

Φορώντας τη φόρμα της και πιο ιδρωμένη από ποτέ, αποκαλύπτοντας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της, ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο που σας δείχνει καρέ καρέ πώς να φτιάξετε το τέλειο κορμί κατ’οίκον!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το λουκ της ημέρας: “Κόψε budget από παντού!” (1.) Γυμναστική στο σπίτι! Ε λοιπόν κάνω συνέχεια, με κλασικό παλιακό dvd ή YouTube βίντεο. Το θέμα είναι να τα κάνεις όλα σαν να σε παρακολουθούσε ένας κέρβερος personal trainer. (2.) Αθλητικά σε προσφορές. Η σωστή αθλητική περιβολή είναι ικανή να σε προκαλέσει να σηκωθείς από τον καναπέ. Και άμα η σωστή είναι και τόσο ωραία όσο αυτή η #stellamccartneyforadidas και την αγόρασα και τόσο πιο φθηνά ακόμη καλύτερα. Δεν καταλαβαίνετε για πόσους θησαυρούς σε προσφορές μιλάμε @mcarthurglenathens. (3.) Σοβαρά: Μία ώρα-τέσσερις φορές την εβδομάδα και σε ένα μήνα εκτός από budget θα έχετε κόψει και σε πόντους εμφανώς! Ξεκίνα σήμερα!» σχολίασε το βίντεό της η παρουσιάστρια.

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης