Την περασμένη Κυριακή παντρεύτηκαν η Βασιλική Τσεκούρα και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με καλεσμένους μερικούς φίλους και συγγενείς.

Η Βασιλική Τσεκούρα έλαμπε με το νυφικό της, το οποίο σχεδιάστηκε από τη Σίλια Κριθαριώτη, φτιαγμένο από τούλι με απλικέ δαντέλα, εφαρμοστό στο πάνω μέρος, ενώ κάτω κατέληγε σε στιλ γοργόνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και το δεύτερο νυφικό όμως που επέλεξε το μοντέλο για τη δεξίωση ήταν εξίσου εντυπωσιακό, διά χειρός και αυτό Σίλιας Κριθαριώτη, από διάφανη δαντέλα κεντημένη όλη στο χέρι.

Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε στον ιερό ναό του Αγίου Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ, χόρεψε τον πρώτο του χορό στη δεξίωση, υπό τους ήχους του Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν οι παραδοσιακοί χοροί.

Στον στολισμό της εκκλησίας αλλά και του χώρου της δεξίωσης κυριάρχησε το λευκό χρώμα, με τις λευκές ορτανσίες και τους κισσούς να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανθοδέσμη της νύφης στολίστηκε με λευκές παιώνιες, μιγκέ και λευκές φρέζιες, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα κουφέτα, που είχαν γεύση μπανάνας, φράουλας, πορτοκαλιού και σοκολάτας.

ΠΗΓΗ: HELLO

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης