Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποφάσισε να μην κάνει δική του οικογένεια και να αφοσιωθεί στη δουλειά του.

Ποιο είναι όμως το μεγαλύτερο επαγγελματικό του όνειρο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω τρελά όνειρα. Συνήθως κάνω έναν πενταετή προγραμματισμό και προσπαθώ να λειτουργήσω βάσει αυτού. Τα τελευταία χρόνια έχω στραφεί αποκλειστικά στην κωμωδία, για να εξελιχθώ και ως κωμικός. Μεγαλώνοντας, εάν μου γεννηθεί η ανάγκη να κάνω μια στροφή, μπορεί και να την κάνω».

-Σας ενοχλεί η ταμπέλα του κωμικού ηθοποιού;

«Όχι, καθόλου. Έχω κάνει κι εγώ αυτόν το διαχωρισμό. Ξέρω ότι υπάρχουν ηθοποιοί που αποδίδουν καλύτερα από μένα στο δράμα Στην κωμωδία βρίσκεται το peak των δυνατοτήτων μου, γι’ αυτό φροντίζω να εξελίσσομαι ώστε να μη μένω στάσιμος.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Αν γυρίζατε το χρόνο πίσω, τι θα κάνατε διαφορετικά;

«Δεν θα άλλαζα κάτι. Η δουλειά μου είναι ένας απίστευτος σύντροφος που με κρατάει παιδί και δεν με αφήνει να γεράσω – τουλάχιστον εσωτερικά.»

-Το ότι δεν δημιουργήσατε τη δική σας οικογένεια ήταν επιλογή;

«Ναι, ήταν επιλογή μου. Θα ήταν εγωιστικό εκ μέρους μου να κάνω ένα παιδί. Είναι πολλές οι ώρες της δουλειάς και θα έφερνα στον κόσμο ένα πλάσμα που δεν θα μπορούσα να του δώσω αυτά που θα ζητούσε. Θα ήταν άδικο εκ μέρους μου.»

– Σας ενδιαφέρει η υστεροφημία σας;

«Δεν με απασχολεί καθόλου. Όταν φύγω από τη ζωή, δεν θέλω να αφήσω ούτε ένα στίγμα. Όπως ήρθα και δεν με ήξεραν, έτσι θέλω να φύγω. Αν οριοθετηθώ ένα σημείο στο βάθος του χρόνου για να αφήσω κάτι πίσω και να με θυμούνται, αυτομάτως θα μπω στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας και θα με φάνε οι ναφθαλίνες και οι σκόροι. Ενώ εάν δεν το κάνω, θα αισθάνομαι απόλυτα ελεύθερος. Επιλέγω το δεύτερο.»

-Ποιες λέξεις χρησιμοποιούν οι φίλοι σας για να σας χαρακτηρίσουν;

«Πιο παλιά με έλεγαν “βιαστικό” και “παρορμητικό”. Νομίζω ότι σήμερα έχει αλλάξει αυτή η αντίληψη.»

-Εσείς πώς χαρακτηρίζετε τον εαυτό σας;

«Πειθαρχημένο.»

ΠΗΓΗ: ΕΓΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης