Η Χριστίνα Κολέτσα είναι ιδέα και δεν φυλακίζεται, ούτε νοικοκυρεύεται! Η γνωστή σεξοβόμβα της αθηναϊκής νύχτας είναι και πάλι ελεύθερη.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του yupiii.gr και τις μαρτυρίες ανθρώπων του περιβάλλοντός της, η Κολέτσα χώρισε οριστικά από τον Χριστόδουλο Σιγανό και… πάει για άλλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή είναι η δεύτερη φορά που χωρίζουν, αλλά όλα δείχνουν πως, δυστυχώς, αυτήν τη φορά πρόκειται για κάτι οριστικό» λέει πηγή του Yupiii.

«Εκείνη μετακόμισε στο σπίτι του στη Γλυφάδα μέσα στον χειμώνα, λίγο καιρό μετά την επανασύνδεσή τους. Αρχικά, όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, αλλά, τελικά, τα προβλήματα τους ξεπέρασαν» συνεχίζει η ίδια πηγή ενημέρωσης.

Η επαγγελματική τους συνεργασία είχε ξεκινήσει μέσα στο 2011 και λίγο καιρό μετά οι δυο τους έγιναν ζευγάρι. Ωστόσο, χώρισαν τον Αύγουστο του 2012 και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους η Χριστίνα Κολέτσα, καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δήλωνε πως η προσωπική της ζωή ήταν, εκείνη την περίοδο, «μπερδεμένη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, εκείνη και ο γνωστός συνθέτης και παραγωγός τα ξαναβρήκαν στα τέλη του φθινοπώρου, ενώ μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, η Χριστίνα Κολέτσα δήλωνε: «Είμαι ερωτευμένη! Με τον ίδιο άνθρωπο, εδώ και καιρό… Και τότε που η σχέση μας ήταν “μπερδεμένη”, όπως είχα πει, πάλι ερωτευμένη ήμουν. Πιστεύω πως είναι και αυτός».

Από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο είναι μια ολόκληρη ζωή…

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης