Το βράδυ της περασμένης Κυριακής η «Salle des Etoiles» του ανακτόρου του Μονακό μεταμορφώθηκε σε μια από τις πιο ζωντανές πόλεις του κόσμου, την Αβάνα, και οι καλεσμένοι του ετήσιου «Χορού των Ρόδων» έζησαν την εμπειρία της απόλυτης ελευθερίας στην πολύχρωμη πρωτεύουσα της Κούβας, με κύριο μέσο έκφρασης το χρώμα.

Από τους πρώτους που κατέφθασαν ήταν η Μπεατρίς Μπορομέο και ο Πιέρ Κασιράγκι, στην πρώτη τους εμφάνιση ως παντρεμένοι στο «Rose Ball», αλλά και η Σαρλότ Κασιράγκι με την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερο, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala του «Princess Grace Foundation», με το οποίο το πριγκιπάτο καλωσορίζει την άνοιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόεδρος του ιδρύματος, πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό, κατέφθασε συνοδευόμενη από τον αδελφό της, πρίγκιπα Αλβέτρο, ενώ η πριγκίπισσα Σαρλίν ήταν για δεύτερη χρονιά απούσα από την εκδήλωση, πιθανότατα για να μείνει με τα δίδυμα παιδιά της, τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα.

Εκτός από τη θεαματική διακόσμηση, την οποία είχε αναλάβει και πάλι ο Καρλ Λάγκερφελντ, έντονα σχολιάστηκε η κατακόκκινη Giambattista Valli τουαλέτα της Μπορομέο, η οποία ψηφίστηκε η πιο «Ωραία του Χορού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης